Over ons


Tennisworld Academy


De tennisschool waar je je goed in je vel voeltTennisworld Academy (TWA), de tennisschool van Tennis 7de Olympiade, wordt vanaf de Zomer 2015 (start 18 april) geleid worden door Sonny van der Velden.  Sonny is een B-Trainer en een voormalige A-Speler.  Sinds enkele jaren richt hij zich vooral op het doorgeven van zijn passie voor tennis in zijn tennisscholen. TWA is nauw vervlochten met Tennis 7de Olympiade, en krijgt dan ook de volle medewerking van het bestuur. TWA staat in voor alle trainingen, zomer- en winterlessen, stages en randactiviteiten voor jong en oud.


Onze tennisschool wil jou als speler op je eigen niveau ontwikkelen. Recreatief of competitief, en dat van kleuter tot volwassenen. Wat je niveau ook is; we hebben een lessenpakket en leuke randactiviteiten voor jou. Je leert elke les bij op leuke, plezierig en uitdagende manier.

We bieden ook G-tennis aan, aangepast tennis voor mensen met een verstandelijke beperking.


Elke trainer in onze tennisschool heeft de nodige trainersdiploma’s en ervaring!!


We zorgen voor een bijzonder goed uitgebouwde structuur zodat iedere speler en speelster zich thuis voelt in onze tennisschool.
 Je kan natuurlijk ook met je gezin komen tennissen. Zowel kinderen als ouders kunnen les volgen, samen tennissen en deelnemen aan de vele activiteiten.


Tennisles moet FUN zijn!


Contact opnemen met Sonny? 0477 96 14 26